Toon filters
Actuele posities

Consultant Deen Executive
Consultant Deen Executive
"Volop bedrijvigheid, dynamiek en uitdaging; werken in het centrum van Rotterdam gaat nooit vervelen!"Midden in het centrum van Rotterdam vind je het kantoor van Deen Executive; sinds 1937 de hofleverancier van veel Rotterdamse bedrijven. Ons kantoor is gelegen aan de Botersloot, schuin tegenover de Markthal en op loopafstand van de Meent, de Koopgoot en Oude Haven. Een leuke en inspirerende plek om te werken! In verband met de snelle groei van onze organisatie zoeken wij uitbreiding.De functie:Als Consultant werk je nauw samen met je (ervaren) collega’s en draag je bij aan het succesvol uitbouwen van de betreffende business unit. Met als doel optimalisatie van de totale dienstverlening richting bestaande en nieuwe nationale- en internationale opdrachtgevers, het bereiken en overtuigen van potentiële opdrachtgevers en het positioneren van Deen als partner in bredere zin.Jouw uitdaging:In deze uitdagende positie krijg je vanaf dag 1 veel vrijheid en verantwoordelijk om je eigen portefeuille op te zetten en te beheren. Wij verwachten dat je in staat bent om vanuit het bestaande (Deen netwerk) en je eigen netwerk snel business te genereren om een vliegende start te maken. Enkele kerntaken die behoren tot jouw rol zijn onder andere:• Werven en selecteren van geschikte kandidaten (professionals, managers for key positions). Relatiebeheer van bestaande klanten en kandidaten.• Acquireren en ontwikkelen van nieuwe business, via kanalen naar eigen inzicht en voorkeur. Onder de aandacht brengen van de overige diensten van Deen.Te allen tijde word je binnen Deen bijgestaan door ons professionele team van collega-consultants en het management. De binnen Deen gehanteerde targets worden gesteld in overleg en zijn altijd realistisch. Het uitgangspunt is professionaliteit en vakkundigheid middels een duurzaam dienstverband en wederzijdse investering!
Sales Manager MD Trajecten
Sales Manager MD Trajecten
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Manager Sales. Samen met de Managing Partner en het team ben je verantwoordelijk voor het verwerven en intern verder ontwikkelen van (maatwerk) Management Development programma's. Je bent in staat organisaties en teams in beweging te krijgen en mensen en directieteams/MT's te ondersteunen bij het in de volgende fase brengen van de organisatie dan wel bij transities.   Nauwe samenwerking met de Marketeer voor het extern verwerven en uitdragen van deze (maatwerk) Management Development opdrachten en daaraan gerelateerde onderliggende diensten van de Deen Groep. Relatiebeheer bestaande klanten, zelfstandig contact leggen met en onderhouden grote key accounts en potentiële opdrachtgevers  Adviseren van en afstemmen met klanten en potentiële opdrachtgevers met betrekking tot de te voeren strategie, aanpak en te ontwikkelen maatwerk van MD trajecten, teneinde de doelstellingen van onze klanten te behalen. Onderzoek in samenwerking met de Algemeen Directeur naar nieuwe markten, branches  en sales kanalen. Initiëren van nieuwe salesprocessen en controleren van bestaande processen. Bewaken sales acties en sales targets, teneinde omzetdoelen per kwartaal te behalen. Opstellen agenda, voorbereiden en leiden van de business unit Sales meetings en het wekelijks adviseursoverleg van de afdeling MD & Assessment. Opstellen van wekelijkse en maandelijkse sales overzichten (in samenwerking met de financiële administratie), monitoren interne procedures zowel vakinhoudelijk als financieel.
HR Advisor/ Searcher
HR Advisor/ Searcher
Voor onze eigen organisatie zijn wij op zoek naar een HR Advisor / Searcher voor 16-24 uur per week, met na verloop van tijd uitbreiding naar 32 uur per week. Plaats in de organisatie: de HR Advisor / Searcher rapporteert aan de Algemeen Directeur. Taakindeling: HR Advisor (60%) en Searcher (40%).Doel van de functieJe waarborgt de uitvoering van het personeelsbeleid en adviseert de leidinggevenden, binnen alle afdelingen van onze organisatie, hierover. Denk hierbij aan een breed aandachtsgebied van employer branding in samenwerking met de afdeling Marketing, beheer werving- & selectieproces, personeelsevents & teambuilding, functiehuis, beloningsstructuren, beoordelingscyclus, opleiding & training binnen ons Deen (Interim) Leadership Network, opzetten van en applicatiebeheer van een te kiezen HRM-module, arbeidsjuridische zaken en duurzame inzetbaarheid. Je werkt hierbij nauw samen met diverse externe partners. Hiernaast vervul je de rol van Searcher voor het aantrekken van professionals (Psychologen en (Executive) Consultants en Account & Sales Manager(s). Het is een uitdagende en uiterst leerzame functie binnen een bruisend bedrijf voor iemand met ambitie en affiniteit voor mensen en organiseren.Kerntaken Leidinggevenden ondersteunen bij het uitvoeren van functioneringsgesprekken;In gesprek zijn met leidinggevenden op het vlak van dagelijkse actualiteiten (verzuim, vacatures, invulling bezetting);Leidinggevenden adviseren, corrigeren en begeleiden op het gebied van uitvoering HR-beleid en de begeleiding van medewerkers;Opzetten en uitvoeren van on & off boarding van zowel eigen vaste professionals als onze Interim Managers / ZZP’ers die interim-opdrachten voor ons uitvoeren;Meedenken met de Algemeen Directeur / het MT & afdeling Marketing ten aanzien van het opzetten en (door)ontwikkelen van het HR-beleid en inzake de groei van een 4-tal ‘labels’, bedrijfsonderdelen met ‘eigen’ HR en marketingstrategie;Signaleren van ontwikkelingen binnen het HR-vakgebied;Beantwoorden van medewerkervragen op vlak van personele aangelegenheden;Opstellen functie- en wervingsprofielen, in samenwerking met afdelingsleiders;Werven van kandidaten middels advertenties, het eigen netwerk, sociale media en ‘headhunting’;Overleggen met leidinggevenden gedurende de diverse fases van het wervingsproces;Begeleiden kandidaten gedurende het sollicitatieproces;Plannen, organiseren en voeren van gesprekken met kandidaten en verzorgen van de opvolging.
Posities 1 t/m 3 (van 3 posities)
1
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden
Contact
Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak